Livrare gratuita in 24h
  Deschidere colet la livrare
  0756 103 733 — 0756 103 734
  L-V: 09:00-17:00
Peste 50.000 de jante si anvelope in stoc la preturi extra reduse cu Livrare Gratis in 24h oriunde prin curier.

GARANTIE JANTE

 Certificate Garantie : Jante Auto  /  Anvelope  / Senzori TPMS 


DECLARATIE DE CONFORMITATE  NR:

CU FACTURA FISCALA NR :


Noi, S.C. TOP CAR TUNING S.R.L. cu sediul in Arad, Str. Codrului 2 – 4, Jud. Arad, C.U.I. RO 18828511 asiguram, garantam si declaram pe propria raspundere, conform prevederilor din H.G. 1022 / 2002 privind regimul produselor care pot pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii si protectia mediului ca produsul Roata din Aliaj Usor Marca    ANZIO / ATS / ALUTEC / RIAL, Model ( conform factura )., Caracteristici ( conform factura ).Nr. Buc( conform factura ) la care se refera aceasta declaratie nu pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii, nu produce un impact negativ asupra mediului si este in conformitate cu: FT1 editia 1, revizia 1 24/07/2009.

Locul si data emiterii: Arad, ( conform factura )

  Numele si Prenumele: Motiu Calin Sebastian

Certificat de Garantie; Instructiuni de folosire; Instructiuni de montaj; Conditii pentru derularea reclamatiilor; Conditii de ambalare, depozitare si transport; Documente insotitoare

Acest certificat de garantie contine 3 pagini. Va rugam sa le studiati cu atentie pentru o utilizare conforma si indelungata a jantelor.

Conform Declaratiei de Conformitate

Certificat de Garantie

          Denumire produs: Roata (Janta) Aliaj Usor         

Marca: . . . . . . . . . ANZIO / ATS / ALUTEC / RIAL . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

FABRICANT: UNI WHEELS PRODUCTION GERMANY

Model: ( conform factura )

Cod   : ( conform factura )

               Dimensiuni (Caracteristici): ( conform factura )

Cantitate: ( conform factura )

               Certificat de conformitate R.A.R. – O.C.P: . . . . . . . 4498 . . . . . . . . . . . . .

               Termen de garantie (Conform H.G. 449/2003) : 24 Luni

               Durata medie de utilizare: 5 Ani

               Modul de acordare a garantiei: Prin Înlocuire (In conditiile privind derularea reclamatiilor prezentate mai jos)

               Vânzător: S.C. TOP CAR TUNING S.R.L.

Cumparator:    ( conform factura )

               Data Vanzarii:  ( conform factura )

 

Informatii importante despre jantele din aliaj usor pe care le comercializam

Rotile din aliaj usor  comercializate de societatea noastra sunt fabricate in concordanta cu cele mai inalte standarde si testate in conformitate cu cele mai severe norme de siguranta rutiera.

Fabricile producatoare a jantelor din aliaj usor comercilizate de societatea noastra sunt acreditate de autoritatile in domeniul calitatii productiei si a sigurantei rutiere si isi desfasoara activitatea de mai bine de 30 ani in domeniul producerii de jante din aliaj usor pentru pietele din toata lumea in special din America , Europa sau Asia.

Fabricile producatoare beneficiaza de certificari KBA / TUV NORD Germania, VIA, JWL, JWL-T, ISO 9001. si sunt verificate regulat de autoritatile de inspectie in domeniu.

Jantele sunt fabricate din aliaj INGOT A356 A356.2 (aluminiu, siliciu, fier, titan, magnesiu, silicon), ce ofera rezistenta crecuta si o greutate redusa.Procedeul folosit este turnarea gravitationala si turnarea la presiune joasa.Mostrele de aluminiu sunt testate spectrometric pentru a asigura compozitia perfecta pentru turnare.

Aluminiul folosit este unul din cele mai pure din lume DUBAL cu o puritate de 99.9%. Tratamentul termic continuu T4 si T6 (imbatranirea artificiala a materialului) dupa o metoda unica in toate fazele de turnare si prelucrare precum si finisarea (in unele cazuri manuala)  asigura o calitate si aspect deosebit.

Jantele sunt verificate in final si testate cu aparatura de ultima generatie acreditata de autoritatile de siguranta rutiera (TUV-Germania, VIA-Japonia) dupa cum urmeaza:

VIA  A-142   /  TEST STRES DINAMIC CURBE / B-600B VIA  B-130   /  TEST STRES DINAMIC RADIAL / V-4TB

VIA  C-182  /  TEST IMPACT 30 grade  / S-3005  VIA  C-183  /  TEST IMPACT 13 grade  / S-1305

VIA / TEST COROZIUNE / SALINITATE   ANALIZA RAZE X  PENTRU GOLURI DE TURNARE

VERIFICARE CALITATE FINALA

Jantele sunt omologate R.A.R. Romania si testate periodic de inspectorii R.A.R. , la sediul fabricii producatoare si testate anual prin prelevarea de mostre comercializare de societatea noastra.

Instructiuni de folosire

          Va multumim pentru achizitionarea produselor de la noi. Rotile din aliaj usor  comercializate de societatea noastra sunt fabricate in concordanta cu cele mai inalte standarde si testate in conformitate cu cele mai severe norme de siguranta rutiera.

 

               Prezentul certificat atesta ca acest produs a fost fabricat fara defecte de material sau fabricatie, si este garantat 24 de luni conform normelor in vigoare, durata medie de utilizare fiind de 5 ani, in conditiile respectarii urmatoarelor instructiuni:

 

-         Rotile (Jantele) din aliaj trebuie intretinute periodic. Este interzisa curatarea lor cu substante abrazive (chimicale corozive, dizolvanti sau substante de curatare abrazive, spuma activa la spalatorii auto care contine acizi sau alte substante corozive).Jantele trebuie curatate periodic de praful placutelor de franare , sarea de pe drum pe timpul iernii sau alte substante care pot duce la coroziunea prematura a lacului sau vopselei. Jantele care prezinta coroziune din cauzele de mai sus nu sunt acceptate la retur ( garantie ) .

-         Jantele exfoliate ( a nu se incurca cu jantele afectate de agenti corozivi ) sunt acceptate la garantie .Exfolierea jantei se prezinta atunci cand stratul (foita polish , lac , vopsea ) care acopera fata jantei se desprinde din cauze de un defect de vopsire sau fabricare.Jantele care prezinta pete  pe suprafata lacului sau coroziunea lacului protector care acopera vopseaua sau foita de polish nu se accepta la garantie acestea fiind afectate de factorii corozivi.

-        Nu este posibila reclamarea defectelor aparute la rotile (jantele) avariate (accidente, rulare prin gropi, incalecarea de borduri, ciobituri de la pietre, griblura sau alte lovituri care afecteaza stratul de lac sau polish a jantelor).

-        Nu incarcati autovehiculul excesiv si nu umflati anvelopele la alte presiuni decat cele recomandate de producatorul autovehiculului.

-        Nu este permisa revopsirea rotilor (jantelor). Orice revopsire va duce la pierderea garantiei.

-         Rotile (jantele) nu se accepta la retur (garantie) daca au fost montate anvelope pe ele si nu au fost verificate inainte de montare pentru defecte de fabricatie.

-         Va rugam sa va asigurati ca roata (janta) achizitionata are dimensiunea potrivita anvelopei Dumneavoastra, acelasi numar de gauri/prezoane cu cel al autoturismului, PCD-ul (distanta intre prezoane) corect si offset (ET-ul) indicat pentru masina Dumneavoastra. Rotile (Jantele)  trebuie montate dupa ce in prealabil v-ati consultat cu dealer-ul/vanzatorul Dumneavoastra sau cu unul din angajatii nostrii.

-         Va rugam sa verificati daca inelele de centrare sunt potrivite pe butucul masinii Dumneavoastra.

-         Va rugam sa verificati inainte de montarea rotilor (jantelor) pe masina ca prezoanele/piulitele din kit-ul de montaj sunt potrivite pentru masina Dumneavoastra.

-         Va rugam sa utilizati valvele pentru umflare potrivite. Rularea cu roti care pierd aer in timpul mersului reprezinta un pericol de accident.

-         Va rugam sa verificati dupa montarea rotilor (jantelor) pe masina, ca acestea sa nu atinga niciuna dintre componentele masinii, nici la momentul de bracare maxima stanga/dreapta.( Aceasta operatione trebuie facuta inainte de montarea anvelopei pe janta )

-         Inainte de montarea anvelopelor, se vor verifica jantele pe aparatul de echilibrat pentru a constata un eventual defect de fabricatie.

 

Dorim sa va atragem atentia in mod special ca reclamatiile datorate montajului incorect, a utilizarii necorespunzatoare, precum si a lipsei intretinerii sau unei intretineri defectuoase nu vor fi luate in considerare.

 

 

 

 

Instructiuni de montaj inainte de montarea rotilor

 

-         Inainte de montarea rotilor (jantelor), se vor curata bine toate zonele de contact de pe vehicul de rugina si alte impuritati.

-         Rotile (Jantele)  se vor fixa de preferinta cu o cheie dinamometrica la cuplul de strangere indicat de producatorul masinii Dumneavoastra. Recomandam verificarea piulitelor sau prezoanelor dupa parcurgerea a 100 de km.

-         Daca masina Dumneavoastra este echipata cu roata de rezerva de tabla, va recomandam utilizarea acesteia doar in cazuri de urgenta, pe distante mici si cu o viteza care sa nu depaseasca valoarea de 80 km/h. De asemenea va recomandam ca la roata de rezerva sa folositi doar prezoanele sau piulitele originale, cele provenite de la rotile (jantele) de aliaj nefiind compatibile.

-         Dupa montarea anvelopelor pe roti (jante), va recomandam sa efectuati echilibrarea acestora. Rotile neechilibrate pot cauza vibratii anormale in volan la viteze ridicate si uzura neuniforma a anvelopelor.


Conditii pentru derularea reclamatiilor

 

In cazul in care apar reclamatii la rotile (jantele) comercializate de S.C. TOP CAR TUNING S.R.L., va rugam sa acordati atentie urmatoarelor indicatii:

1.       Rotile (Jantele) cu reclamatii vor fi predate in stare curata ( de preferat in ambalajul original cu protectia aferenta , daca nu este posibil jantele vor fi ambalate corespunzator si cu protectie pentru fata jantei pentru a nu se deteriorara in timpul transportului )

2.       Rotile (Jantele) vor fi insotite de Certficatul de Garantie.

3.       Rotile (Jantele) vor fi insotite de un document eliberat de vulcanizarea ( service roti autorizat RAR ) unde a fost efectuat montajul, semnat si stampilat, prin care se constata un eventual defect al jantelor.

4.       Rotile (Jantele) deteriorate de catre client, de exemplu: prin accident rutier, prin incalecarea de borduri, prin rularea peste obstacole dure sau rularea prin gauri ale carosabilului sau alte situatii prezentate la instructiunile de folosire improprie de mai sus , nu sunt acceptate ca reclamatii.

5.       Nu este admisa prelucarea rotilor (jantelor) (vopsit, îndreptat, strunjit etc.) de catre client in perioada garantiei.

6.       Perioada de procesare a reclamatiei este de 30 de zile de la constatarea defectiunii.

 

 

Conditii de ambalare, depozitare si transport

 

                              Ambalare:

 

-         Rotile (Jantele) sunt ambalate in cutii de carton cu decupaje pentru facilitarea transportului manual.

-         Rotile (Jantele) sunt protejate cu o folie din spuma poliuretanica pentru protejarea suprafetei, un inel din material compozit pentru protejarea conturului si un strat de carton pentru reducerea riscului de deplasare a roatei (jantei) in cutie.

 

Depozitare:

 

-         Rotile (Jantele) sunt depozitate in cutiile originale, sigilate cu banda adeziva, suprapuse dar nu mai mult de sase cutii pe un rand, in spatii acoperite si ferite de umezeala, de agenti corozivi sau alte substante puternic oxidante.

-         Se face in aceeasi boxpaleti sau containere in care au fost transportate, in incaperi acoperite, ferite de intemperii, de prezenta factorilor corozivi sau a altor substante puternic oxidante.

 

Transport:

 

-         Rotile (Jantele) sunt livrate (cu mijloace de transport normale)  prin intermediul unui curier la adresa indicata de catre client, ambalate in cutiile originale si sigilate cu banda adeziva.

-         Produsele ambalate se aseaza pe paleti. Se vor utiliza mijloace de transport uzuale, cu conditia ca acestea sa asigure integritatea produselor si protectia lor impotriva umezelii, a factorilor corozivi si a loviturilor.

 

Documente / Accesorii Insotitoare:

 

In cutii se gasesc Factura + bon fiscal, declaratia de conformitate, certificatul de garantie (incluzand : Conditii de ambalare, depozitare si transport ; Instructiuni de montaj ; Instructiuni de folosire; Conditii pentru derularea reclamatiilor ; Documente Insotitoare) si kit-ul de montaj aferent fiecarei roti (jante).

   

Cu respect

 

Echipa S.C. TOP CAR TUNING S.R.L.

Contacteazã-ne