Livrare gratuita in 24h
  Deschidere colet la livrare
  0756 103 733 — 0756 103 734
  L-V: 09:00-17:00
Peste 50.000 de jante si anvelope in stoc la preturi extra reduse cu Livrare Gratis in 24h oriunde prin curier.

GARANTIE ANVELOPE

Certificate Garantie : Jante Auto  /  Anvelope  / Senzori TPMS 


CONDITII GENERALE DE GARANTIE PENTRU ANVELOPE

 

          SC Top Car Tuning SRL acorda garantie in conformitate cu prevederile Legii 449/2003, publicata in Monitorul Oficial, partea I nr. 812 din 18.11.2003, astfel:

          Certificatul de garantie este acordat:

 

          Beneficiar: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

          Factura: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

          Data Vanzarii: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

          Produs: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

          Specificatii: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

          Nr. Buc: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

         

          Anvelopele specificate in factura nr. . . . . . . . . . . din data . . . . / . . . . / . . . . . . . . sunt fabricate fara defecte de material sau fabricatie si indeplinesc conditiile prevederilor Regulamentului 30 CEE-ONU / Regulamentului 54 CEE-ONU.

 

1.     Obligatiile Vanzatorului:

 

-        Se acorda garantie valabila pe teritoriul Romaniei cu o valabiliate de 24 de luni de la data achizitionarii produselor de catre Beneficiar.

-        Durata termenului de garantie se prelungeste cu timpul scurs de la data la care consumatorul a reclamat defectarea produsului si pana la data repunerii acestuia in stare de functionare.

 

2.     Obligatiile Beneficiarului:

 

-        Sa aleaga corect produsele cand face achizitia. Nu vor fi luate in considerare reclamatiile referitoare la schimbarea tinutei de drum (rigiditate suspensie, zgomot in rulare, capacitate de franare, consum de carburant, etc.) in cazul montarii unor anvelope cu alte caracteristici sau tipodimensiuni fata de cele specificate in certificatul de inmatriculare sau cartea tehnica a autovehiculului.

-        Sa efectueze montajul produselor intr-un service autorizat legal pentru lucrari de vulcanizare.

-        Sa ruleze cu presiunea din pneuri recomandata de producatorul autovehiculului si sa nu stationeze timp indelungat cu anvelopele desumflate (presiunea necorespunzatoare este cauza micsorarii performantelor anvelopelor, care poate avea drept consecinta distrugerea acestora).

-        Sa nu incarce autovehiculul peste capacitatea normala. Sa se asigure ca jantele si pneurile cumparate sunt compatibile intre ele si corespund cerintelor producatorului autovehiculului pe care urmeaza a fi montate. Sa nu foloseasca solutii anti-pana. Sa nu foloseasca produse petroliere la montaj, ci produse speciale pentru montaj anvelope. Sa nu monteze anvelope pe jante uzate, strambe. Sa nu intre in contact cu borduri, gropi sau alte obstacole. Sa ingrijeasca periodic rotile prin spalare doar cu solutii ecologice.

-        Pe langa prevederile enumerate mai sus, cumparatorul trebuie sa remedieze eventualele defectiuni ale mecanismelor de directie si franare ale autovehiculului pe care se efectueaza montarea rotilor. Este obligatorie verificarea: unghiurilor de asezare a rotilor pe sol, jocurile articulatiilor mecanismului de directie, echilibrarea rotilor, functionarea corecta a sistemului de franare si stadiul de uzura al amortizoarelor.

 

3.     Pierderea garantiei:

 

Situatiile de mai jos pot duce la pierderea garantiei (la care se adauga si conditiile de mai sus):

-        Pastrarea in conditii improprii ale produselor (expuse la surse de ozon, la actiunea directa a razelor solare, in imediata apropiere a unor surse de caldura, in medii cu umiditate ridicata sau in contact cu produse petroliere / stocarea se va face pe banda de rulare, iar in pozitie orizontala stivuirea se poate face pana la o inaltime de aproximativ 1,5 m, pentru a preveni deformarea permanenta a anvelopelor).

-        Montarea realizata de catre personal nespecilizat pentru vulcanizare (procedeul de montare/demontare al anvelopelor poate fi periculos, in consecinta trebuie executat de personal specilizat, cu utilaje corespunzatoare).

-        Stergerea seriei de fabricatie a anvelopei de catre cumparator.

-        Anvelopele reparate de personal necalificat pentru astfel de operatii, regravate sau resapate in termenul de garantie.

-        Nefolosirea la montare pe autovehicul a prezoanelor/piulitelor si a inelelor de centrare, recomandate de producatorul jantei.

-        Taieturi sau zgarieturi in resturi de sticla, linii de tramvai sau alte corpuri dure neobservate in carosabil.

-        Deteriorarea carcasei anvelopei ca urmare a loviturilor, taieturilor, intepaturilor sau a rularii cu subpresiune sau suprasarcina.

-        Folosirea de spray-uri sau substante de curatat corozive, altele decat cele destinate acestui scop.

-        Garantia nu acopera cazul cand apar daune rezultate in urma transportului necoraspunzator, accidente, foc sau orice alta cauza care nu poate fi controlata de Furnizor.

-        Pentru anvelope cu uzura mai mare de 10% (determinata prin masurarea adancimii benzii de rulare), nu vor fi luate in considerare reclamatiile referitoare la eventualele vibratii. Orice vibratie cauzata de eventualele deformatii ale anvelopei sau echilibrarea necorespunzatoare, trebuie sesizata si reclamata imediat dupa inceperea utilizarii anvelopei.

 

4.     Prevederi finale:

 

Garantia se acorda numai la prezentarea facturii in original de vanzare / bonului fiscal (sau copie a acestora, impreuna cu acest certificat de garantie, semnat de Beneficiar. Rezultatul analizei reclamatiei va fi adus la cunostinta Beneficiarului in termen de 30 de zile de la data predarii anvelopei pentru expertiza. Furnizorul isi rezerva dreptul de a refuza sau acorda service in garantie daca nu se pot prezenta documentele mentionate mai sus sau daca informatiile continute in acestea prezinta modificari sau sunt incomplete. In cazul unei anvelope la care se constata ca exista defect clar de fabricatie, iar gradul de uzura (determinat prim masurarea adancimii benzii de rulare) este mai mic de 10%, aceasta va fi inlocuita cu o anvelopa noua, sau se va returna contravaloarea anvelopei noi, in functie de posibilitati. Nu se considera defecte de fabricatie denivelarile usoare (interioare) de pe flancurile anvelopei aflate in zonele de imbinare a pliurilor. Pentru produsele aflate in analiza, furnizorul nu acorda pe perioada expertizei inlocuirea produsului reclamat. 

                   

Furnizor                                                                                                                           Beneficiar

Semnatura si Stampila                              Am luat cunostinta si sunt de acord cu conditiile de garantie

Contacteaz√£-ne